Shop nu met 10% korting Nog 21 uur geldig!

Haven van Sil Cocksdorp Texel

van Texel360Fotografie Richard Heerschap

- Werkcode: 283772

Texel360Fotografie Richard Heerschap over Haven van Sil Cocksdorp Texel

Haven van Sil Cocksdorp Texel
Haven van Sil Cocksdorp Texel vind je in de categorieën Digital Art, Fotografie, Haven van Sil, Haven van Sil Cocksdorp Texel, Modern, Texel, Zonsondergang, texel360fotografie, texel 360 fotografie en 360.
Texel360Fotografie Richard Heerschap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Texel360Fotografie Richard Heerschap

Ik ben Richard Heerschap, woon in Oosterend, op het mooie eiland Texel, en werk bij de firma Snijder als machinist grondverzet. Sinds de komst van onze 3e dochter heb ik de hobby modelvliegen helaas aan de kant moeten schuiven (geef de kinderen maar de schuld) wegens (reparatie) ruimte gebrek.Gelukkig kwam ik de Drone tegen en heb hier weer een leuke uitdagende hobby in weten te vinden. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen films en foto s te maken van mijn verschillende werken aan de kust maar ben er achter gekomen dat er meerdere mensen zijn die genieten van de foto's die ik maak, en sommige vroegen aan mij of ze deze foto's ook ergens konden bestellen. Daarom nu dus ook een web-shop waar je een mooie foto van mij kunt bestellen en hem aan de muur kunt hangen. Uiteraard zal ik deze web-shop blijven aanvullen met mooie (lucht) foto's. Bijna alle foto's zijn samengesteld uit meerdere foto's om een zo'n groot mogelijke plaat te krijgen die zelfs op een groot doek zijn kwaliteit niet verliest.

Alle werken van Texel360Fotografie Richard Heerschap


Waarom je kiest voor Haven van Sil Cocksdorp Texel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Haven van Sil Cocksdorp Texel van Texel360Fotografie Richard Heerschap

Koop dit digital art werk Haven van Sil Cocksdorp Texel van Texel360Fotografie Richard Heerschap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 283772

Shop nu met 10% korting
Nog 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141 127 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.