Havenhoofd van Hoorn

Havenhoofd van Hoorn van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Havenhoofd van Hoorn

van Jan van der Knaap

Havenhoofd van Hoorn van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 494116
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is de haven van Hoorn, met rechts de oude Hoofdtoren uit 1532 en links wat gebouwtjes van de Havendienst Hoorn. Schepen op de voorgrond.
Een reiger kijkt naar de haven van Hoorn en meer naar mij natuurlijk, want een mens die iets vasthoudt in jouw richting is niet gewoon natuurlijk. Dat was een meevaller, want ik vind reigers leuk en deze zat er in de voorgrond dus ik wilde die er in hebben om wat perspectief in het beeld te creëren. De foto is genomen vanaf het bruggetje tussen de Veermanskade en de Oude Doelenkade.

Deze foto behoort tot de serie Moderne Geschiedenis en is daarom in zwartwit uitgevoerd.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken