Heideveld met wolkenlucht

van Martin Stevens

- Werkcode: 245 793

Martin Stevens over Heideveld met wolkenlucht

Zuiderheide in Laren, vlakbij Hilversum in Het Gooi, Noord Holland Netherlands. Stuifzand, heide en dreigende wolken aan de rand van het Larens Wasmeer van Het Gooisch Natuurreservaat GNR
Heideveld met wolkenlucht vind je in de categorieën , Fotografie, Goois Natuurreservaat, Heide, Het Gooi, Hilversum, Landschappen, Laren (Noord-Holland), Natuur en Weer, Noord-Holland, Wolken en Zandverstuiving.
Martin Stevens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Stevens

Professioneel beeldmaker. Vooral Nederlandse plaatsen, Cultureel Erfgoed, landschappen en natuur. Maar ook in andere landen actief. Ik lever beeld aan tijdschriften, voor kalenders, boekuitgevers en aan natuurbeschermingsorganisaties voor bezoekerscentra en digitale en analoge uitgaven. Ook decoratie van wanden voor bezoekerscentra, wachtkamers en particulieren. Samen met Marlies Huijzer werken we in ons bedrijf Wolverlei Tekst en Beeld ook aan boeken en brochures die bij diverse uitgeverijen zijn verschenen. Daarnaast ben ik ook inzetbaar voor ecologisch onderzoek in de vorm van inventarisaties en quick-scans.

Alle werken van Martin Stevens


Meer weten over Martin Stevens?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Heideveld met wolkenlucht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Heideveld met wolkenlucht van Martin Stevens

Koop de foto Heideveld met wolkenlucht van Martin Stevens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 245 793
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden