Hek verborgen in de mist achter bomen

van Paul Beentjes

- Werkcode: 363 153

Paul Beentjes over Hek verborgen in de mist achter bomen

Op het landgoed van Château Marquette in Heemskerk. De dichte mist wordt verlicht door de opkomende zon waardoor de "wereld" achter het hek aan het zicht wordt onttrokken. De achter elkaar geplaatste bomen brengen extra dieptewerking in het beeld.
Hek verborgen in de mist achter bomen vind je in de categorieën Bossen, Digitale Kunst, Fotografie, Heemskerk, Hek (afrastering), Magie, Mist, Mysterie, Noord-Holland, Sfeer (gevoel), Sprookjes, Zen en stadsfotograaf.
Paul Beentjes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Beentjes

Fotografie is voor mij in de eerste plaats een manier om te ontspannen. Lekker er op uit, ontdekken van mooie plekken in mijn omgeving en vooral genieten van de rust. Sinds ik ben verkozen tot stadsfotograaf Heemskerk 2018 en mijn eerste expositie een feit is laat ik mij enthousiast meevoeren in de bijbehorende stroomversnelling!

Alle werken van Paul Beentjes


Meer weten over Paul Beentjes?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Hek verborgen in de mist achter bomen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hek verborgen in de mist achter bomen van Paul Beentjes

Koop dit digital art werk Hek verborgen in de mist achter bomen van Paul Beentjes als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 363 153
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
92,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden