Hello Kitty

van Wesley Heyne

- Werkcode: 356 731

Wesley Heyne over Hello Kitty

"Wie is dat in de spiegeling van de plas?" Utrecht, onder bij de oude gracht met op de achtergrond het stadhuis. De digitale toevoeging van de kat maakte voor mij de plaat helemaal af.
Hello Kitty vind je in de categorieën Digitale Kunst, Fotografie, Gracht, Katten, Lichtval, Nachtfotografie, Nederland, Oudegracht, Reflectie (straling), Spiegeling (meetkunde), Steden, Utrecht en Water.
Wesley Heyne profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wesley Heyne

Hallo, mijn naam is Wesley en ik vind het heerlijk om de cameratas te pakken en er op uit te trekken. Met name architectuur spreekt mij aan. En het liefst als de zon al lang onder is. Verder heeft elk tijdstip van de dag, alle jaargetijden of de vele en diverse weeromstandigheden unieke eigenschappen om prachtig op plaat vastgelegd te worden.

Alle werken van Wesley Heyne


Waarom je kiest voor Hello Kitty als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hello Kitty van Wesley Heyne

Koop dit digital art werk Hello Kitty van Wesley Heyne als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 356 731
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden