Hello Kitty

van Wesley Heyne

- Werkcode: 356731

Wesley Heyne over Hello Kitty

"Wie is dat in de spiegeling van de plas?" Utrecht, onder bij de oude gracht met op de achtergrond het stadhuis. De digitale toevoeging van de kat maakte voor mij de plaat helemaal af.
Hello Kitty vind je in de categorieën Digital Art, Fotografie, Gracht, Katten, Lichtval, Nachtfotografie, Nederland, Oudegracht, Reflectie (straling), Spiegeling (meetkunde), Steden, Utrecht en Water.
Wesley Heyne profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wesley Heyne

Hallo, mijn naam is Wesley en ik vind het heerlijk om de cameratas te pakken en er op uit te trekken. Met name architectuur spreekt mij aan. En het liefst als de zon al lang onder is. Verder heeft elk tijdstip van de dag, alle jaargetijden of de vele en diverse weeromstandigheden unieke eigenschappen om prachtig op plaat vastgelegd te worden.

Alle werken van Wesley Heyne


Waarom je kiest voor Hello Kitty op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hello Kitty van Wesley Heyne

Koop dit digital art werk Hello Kitty van Wesley Heyne als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 356731
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.