Helmgras bij avondlicht

van Jurjen Veerman

- Werkcode: 35 587

Jurjen Veerman over Helmgras bij avondlicht

Een zomerse plaat van helmgras op het strand van Terschelling. Toch is deze foto gemaakt begin oktober. Omdat de zon dan al wat lager aan de hemel staat heb je in de namiddag langer de tijd om bij avondlicht van de juiste lichtomstandigheden gebruik te maken. Bij dit mooie licht komen de zandstructuren mooi uit vanwege de lange schaduwen en strijklicht. Ik heb gekozen voor een simpele compositie door alleen een pol helmgras op de foto te zetten. De aanwezige zandstructuren, benmadrukt door het strijklicht leiden je naar de pol toe en veervolgens verder de foto uit via de horizon. Deze foto is gemaakt op het strand van Formerum op het waddeneiland Terschelling op een zeldzaam mooie herfstavond in oktober 2011.
Helmgras bij avondlicht vind je in de categorieën Fotografie, Helm (gras), Horizon (lijn), Noordzee, Noordzeestrand, Oceanen en zeeën, Stranden, Terschelling, Waddeneilanden en waddenzee, Zonsondergang, avondlicht, strijklicht en zandstructuren.
Jurjen Veerman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jurjen Veerman

Freelance fotograaf uit Vries. Gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie, bedrijfsreportages en sportfotografie.

Alle werken van Jurjen Veerman


Waarom je kiest voor Helmgras bij avondlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Helmgras bij avondlicht van Jurjen Veerman

Koop de foto Helmgras bij avondlicht van Jurjen Veerman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35 587
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden