Herfst bootje in de mist

van Chris Snoek

- Werkcode: 174 392

Chris Snoek over Herfst bootje in de mist

Rustgevend sfeerbeeld van een bootje of sloep in dichte mist. Prachtige herfstkleuren komen toch nog door de mist schemeren. Deze mistige foto is gemaakt tijdens de herfst in Edam, te Noord-Holland, Nederland.
Herfst bootje in de mist vind je in de categorieën Beweging (natuurkunde), Blad, Bloemen, Bomen, Bossen, Boten & Schepen, Contrast, Edam, Edam-Volendam, Europa, Fotografie, Geel, Gele, Groen, Heide, Helderheid (beeld), Herfst, Heuvel (landvorm), IJsselmeer, Indian Summer, Long exposure photography, Meren, Mist, Modern, Nederland, Nederlandse gemeente, Noord-Holland, Noordzee, Oranje, Park, Peaceful Easy Feeling, Reflectie (straling), Straatfotografie, Volendam, Volendams, Vrede en Water.
Chris Snoek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Chris Snoek

Ik ben een photography-enthousiast en woon in Volendam. Perfect dus om mooie plaatjes te schieten van de Haven en plekken in de buurt.

Alle werken van Chris Snoek


Meer weten over Chris Snoek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Herfst bootje in de mist als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Herfst bootje in de mist van Chris Snoek

Koop de foto Herfst bootje in de mist van Chris Snoek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 174 392
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden