Herfst in de Ardennen

van Bendiks Westerink

- Werkcode: 214 180

Bendiks Westerink over Herfst in de Ardennen

Herfst in de Ardennen
Herfst in de Ardennen vind je in de categorieën Ardennen, Ardennes, Beech, Herfst, Hoge Venen, Indian Summer, La Hoëgne, autumn colors en high moors.
Bendiks Westerink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bendiks Westerink

Mijn naam is Bendiks Westerink, geboren in 1971 en getrouwd met Judith. We hebben 2 dochters (geboren in 2001 en 2003). In het dagelijks leven ben ik schoolleider op een kleine school in de Bommelerwaard (basisschool De Rank in Kerkwijk). Doordat ik zowel op de Noord-Veluwe als de Zuid-Veluwe heb gewoond, ken ik beide gebieden goed.
Sinds 2007 ben ik een fanatief amateur fotograaf. Ik leg me toe op het vastleggen van landschappen en dieren. Elke keer ontdek ik weer nieuwe dingen van, wat ik geloof, Gods schepping.

Alle werken van Bendiks Westerink


Waarom je kiest voor Herfst in de Ardennen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Herfst in de Ardennen van Bendiks Westerink

Koop Herfst in de Ardennen van Bendiks Westerink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 214 180
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden