Herfst in het land

van Eus Driessen

- Werkcode: 168 322

Eus Driessen over Herfst in het land

Wandelen is het bos,in alle seizoenen is zo mooi. Bladeren verkleuren en geeft een disco van kleuren. Laag bij de grond, tussen mos en blaadjes komen de paddenstoelen omhoog. Als kabouterhuisjes staan ze op de meest leuke plekken. Soms lijken het dorpjes,zoals op de foto.
Herfst in het land vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Kabouter, Leudal (natuurgebied), Limburg, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Paddenstoel, Planten, September en Stilleven.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Herfst in het land op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfst in het land van Eus Driessen

Koop de foto Herfst in het land van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 168 322
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden