Herfst kleur

van Marcel Pietersen

- Werkcode: 552 385

Marcel Pietersen over Herfst kleur

Prachtige, al in de herfstkleuren, bladeren. Mooie gele kleuren.
Herfst kleur vind je in de categorieën Blad, Bomen, Bossen, Fotografie, Geel, Herfst, Indian Summer, Kleuren, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Planten en kleurenpalet.
Marcel Pietersen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Pietersen

Foto's van de dieren in al hun facetten zijn prachtig om te maken en mooi om naar te kijken. Vogels hebben wel mijn voorkeur. Panorama's, maak ik ook regelmatig. Maar ook de dingen van alle dag zijn ook een welkom onderwerp. Ik ben begonnen met een Trust 710 Power@m zoom. Daarna kocht ik een HP 945. Inmiddels via een Nikon D200 en een Nikon D7000 beland bij een Nikon D7200, D7500 en D850. Objectieven die ik het meeste gebruik zijn de Nikkon 14-24m f2.8 , Nikon 17-55 f2.8 en de Tamron SP 150-600mm f5-f6.3 G2.

Alle werken van Marcel Pietersen


Waarom je kiest voor Herfst kleur als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Herfst kleur van Marcel Pietersen

Koop de foto Herfst kleur van Marcel Pietersen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 552 385
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden