Herfstsfeer met berken

Herfstsfeer met berken van Ton Drijfhamer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Herfstsfeer met berken

van Ton Drijfhamer

Herfstsfeer met berken van Ton Drijfhamer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 683468
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Deze rij berken sprong mij in het oog omdat de zon zo prachtig ze geel verkleurde toppen bescheen. Als poortwachters staan ze voor het donkere bos dat erachter ligt.
De foto is genomen in het bos bij de Slotplaats in Bakkeveen, Friesland op 3 november 2020.

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

Ton Drijfhamer profielfoto"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken

Klantfoto's: Herfstsfeer met berken van Ton Drijfhamer

Klantfoto: Herfstsfeer met berken van Ton Drijfhamer, op canvas