Het ondergelopen strand van Ameland

van Ton Drijfhamer

- Werkcode: 144 433

Ton Drijfhamer over Het ondergelopen strand van Ameland

Op de stormachtige ochtend van 1 april 2015 brak toch de zon heel even door en gaf nét die extra 'touch' aan de foto.
Het ondergelopen strand van Ameland vind je in de categorieën Ameland, Badkamer, Blauw, Blauwe lucht, Contemporary, Eenzaamheid, Eiland, Fotografie, Friesland, Horizon (lijn), Landschappen, Lente, Long exposure photography, Lucht, Luchtfotografie, Natuurgebieden, Nederland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Paal (Nederland), Paal (object), Papier, Reisbureau, Rust, Schelp, Stranden, Vakantie, Vlakte, Waddeneilanden en waddenzee, Water, Zand, Zen, Zon, little stopper en rustgeven.
Ton Drijfhamer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken van Ton Drijfhamer


Waarom je kiest voor Het ondergelopen strand van Ameland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het ondergelopen strand van Ameland van Ton Drijfhamer

Koop de foto Het ondergelopen strand van Ameland van Ton Drijfhamer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 144 433
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden