Herten in het AWD

Herten in het AWD van Dirk van Egmond

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Herten in het AWD

van Dirk van Egmond

Herten in het AWD van Dirk van Egmond

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439781

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 93 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Damherten zijn te herkennen aan hun zwarte staartje. Mannetjes damherten zijn ook eenvoudig te herkennen aan hun grote gewei dat wel 75 centimeter lang kan worden. In mei gooien ze het af en dan begint het weer te groeien, dus in de winter is zo'n gewei dan ook behoorlijk imposant.

De herten leven deels in roedels. In oktober/november, in de bronstijd, laten de mannetjes goed van zich horen door te 'burlen', een imponerend hard boerend geluid. Ook bakenen de mannetjes hun territorium af door langs bomen te schuren en kuilen te maken. De grootste damherten wegen wel 100 kilo en zijn 1,70 meter hoog. Damherten leven als sinds de jaren zeventig in de Amsterdamse waterleidingduinen.

Dit werk wordt aangeboden door Dirk van Egmond

Dirk van Egmond profielfotoZeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

Jeannette
5 / 5

Goeie service en een hele mooie canvas!
Het was echt heel leuk om op jullie site te struinen naar iets moois voor aan de muur. Uiteindelijk zijn we gevallen voor Herten in het awd van Dirk van Egmond. Wat ook erg leuk was, was dat we terwijl het werk in de maak was, we meer informatie kregen over de fotograaf en zijn werk. Daar heb ik zeker naar gekeken en hij maakt echt prachtige foto's! Het canvas doek maakt ons hoekje bij de open haard helemaal af!


Klantfoto's: Herten in het AWD van Dirk van Egmond

Klantfoto: Herten in het AWD van Dirk van Egmond, op canvas