Dirk van Egmond over Herten in het AWD

Damherten zijn te herkennen aan hun zwarte staartje. Mannetjes damherten zijn ook eenvoudig te herkennen aan hun grote gewei dat wel 75 centimeter lang kan worden. In mei gooien ze het af en dan begint het weer te groeien, dus in de winter is zo'n gewei dan ook behoorlijk imposant.

De herten leven deels in roedels. In oktober/november, in de bronstijd, laten de mannetjes goed van zich horen door te 'burlen', een imponerend hard boerend geluid. Ook bakenen de mannetjes hun territorium af door langs bomen te schuren en kuilen te maken. De grootste damherten wegen wel 100 kilo en zijn 1,70 meter hoog. Damherten leven als sinds de jaren zeventig in de Amsterdamse waterleidingduinen.
Herten in het AWD vind je in de categorieën Fotografie.
Dirk van Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk van Egmond

Zeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Alle werken van Dirk van Egmond


Meer weten over Dirk van Egmond?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Herten in het AWD 5 / 5 (1 beoordeling)

Jeannette
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Goeie service en een hele mooie canvas!
Het was echt heel leuk om op jullie site te struinen naar iets moois voor aan de muur. Uiteindelijk zijn we gevallen voor Herten in het awd van Dirk van Egmond. Wat ook erg leuk was, was dat we terwijl het werk in de maak was, we meer informatie kregen over de fotograaf en zijn werk. Daar heb ik zeker naar gekeken en hij maakt echt prachtige foto's! Het canvas doek maakt ons hoekje bij de open haard helemaal af!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Herten in het AWD als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Herten in het AWD van Dirk van Egmond

Koop de foto Herten in het AWD van Dirk van Egmond op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439 781
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden