Het Academiegebouw Groningen

van Frenk Volt

- Werkcode: 36 518

Frenk Volt over Het Academiegebouw Groningen

Het Academieplein met het Academiegebouw en de Universiteitsbibliotheek van de Rijksuniversiteit Groningen tijdens het Blauwe uur net na zonsondergang. Bovenstaande foto bestaat uit een zestal foto's die zijn samengevoegd tot 1 panorama. Hierdoor kan het gehele gebouw in 1 foto (en recht van voren) in beeld worden gebracht.
Het Academiegebouw Groningen vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Binnenstad (Groningen), Blauwe uur, Broerstraat (Groningen), Fotografie, Groningen, Nederland, Neorenaissance, Panoramafotografie, Rijksuniversiteit Groningen en Stedelijke landschappen.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Het Academiegebouw Groningen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het Academiegebouw Groningen van Frenk Volt

Koop de foto Het Academiegebouw Groningen van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 36 518
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
183,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden