Het Bruidspaar

van Annet Raben

- Werkcode: 382730

Annet Raben over Het Bruidspaar

Een kleurrijk, vrolijk en warm tafereel. Decoratief, abstract en expressief weergegeven.
Het bruidspaar is hier afgebeeld op het moment dat ze elkaar de ringen geven. Ze dragen kroontjes, ze zijn vandaag de prins/prinses van het bal. Overal, hartjes, bloemen en vlinders, kortom: Liefde!!
Het Bruidspaar vind je in de categorieën 80x100cm, Acrylverf, Emotie, Expressionisme, Hart, Huwelijk, Kleur collecties, LIEFDE, Oog (anatomie) en Schilderijen.
Annet Raben profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Annet Raben

Annet Raben (Groningen 1960) maakt grote, kleurrijke doeken in een zwierige, abstract figuratieve stijl. Haar doeken zijn ware blikvangers, opvallend en vrolijk in iedere ruimte, woonkamer, wachtkamer of bedrijfskantine. Za laat zich inspireren door Kandinsky, Picasso, Hundertwasser, Jorn, Briels, Milhazes en vele andere kleurrijke kunstenaars. Haar eigen vormentaal wordt toegepast door stevige lijnen, punten en dotten te plaatsen en dekkende en transparante kleuren te gebruiken. Alhoewel de doeken abstract ogen zie je, als je beter kijkt, allerlei figuren ontstaan. Vreemde vogels, vissenkoppen, ogen, rare beestjes, bloemen, gebouwen, spoorlijnen en confetti. Een fantasierijk geheel, een prikkeling der zinnen.

Alle werken van Annet Raben


Meer weten over Annet Raben?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Het Bruidspaar op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het Bruidspaar van Annet Raben

Koop dit schilderij Het Bruidspaar van Annet Raben als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382730
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.