Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven

van Evert Buitendijk

- Werkcode: 236 221

Evert Buitendijk over Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven

Het drijvend paviljoen is niet alleen bijzonder door de drijvende bollen op het water, maar ook klimaatbestendig, innovatief, duurzaam en flexibel. Het drijvend paviljoen is een pilot en katalysator voor drijvend bouwen in Rotterdam. Het paviljoen bestaat uit drie aan elkaar geschakelde bollen, waarvan de grootste een straal heeft van 12 meter. Het vloeroppervlak van het paviljoeneiland is ruim 46 bij 24 meter. Het ligt zeker tot 2019 in de Rijnhaven. De Rijnhaven is geschikt voor het paviljoen vanwege de beperkte golfslag. Daar komt bij dat er steeds minder binnenvaartschepen van de haven gebruik gaan maken. Bovendien is de Rijnhaven goed bereikbaar met het openbaar vervoer, ook over water.Het Drijvend Paviljoen is geheel of gedeeltelijk te huur voor het organiseren van seminars, exposities, workshops of presentaties op maat. Ook het auditorium en het binnen- als het buitenplein zijn onderdeel van deze drijvende hotspot binnen het Rotterdamse Stadshavensgebied.
Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven vind je in de categorieën Böllen, Congrescentrum, Fotografie, Havens van Rotterdam, Kop van Zuid, Luxor Theater, Nachtfotografie, Rijnhaven (metrostation), Rotterdam en Rotterdam-Zuid.
Evert Buitendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Buitendijk

I'm an photographer from Rotterdam the Netherlands interested in sports, events, HDR, landscape and architectural photography.

Alle werken van Evert Buitendijk


Waarom je kiest voor Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven van Evert Buitendijk

Koop de foto Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven van Evert Buitendijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 236 221
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden