Het Fitzroy massief bij zonsopkomst

van Chris Stenger

- Werkcode: 431 986

Chris Stenger over Het Fitzroy massief bij zonsopkomst

Panorama foto van het Fitzroy berg massief in Patagonië in het zuiden van Argentinië bij zonsopkomst. De steile pieken waaronder de Cerro Fitzroy (El Chaltén in de taal van de indianen) zijn oranje gekleurd door de opkomende zon. De voorgrond ligt nog in de schaduw.
Het Fitzroy massief bij zonsopkomst vind je in de categorieën Andes, Argentinië, Bergen, El Chaltén, Fotografie, Landschappen, Oranje, Panoramafotografie, Patagonië, Sneeuw, Steile wand, Zonsopkomst en Zuid-Amerika.
Chris Stenger profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Chris Stenger

Chris Stenger is al meer dan 40 jaar een bevlogen landschapsfotograaf, natuurfotograaf en reisfotograaf. Hij is een beschouwende en rustig werkende fotograaf, die er plezier in heeft om uren of dagenlang met één onderwerp bezig te zijn. Nieuwsgierigheid, toewijding en technische perfectie zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden. Meer foto's van Chris Stenger vindt u op zijn website https://www.stenger.nl

Alle werken van Chris Stenger


Waarom je kiest voor Het Fitzroy massief bij zonsopkomst als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het Fitzroy massief bij zonsopkomst van Chris Stenger

Koop de foto Het Fitzroy massief bij zonsopkomst van Chris Stenger op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 431 986
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
174,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden