Het kasteel van Alora

van Hennnie Keeris

- Werkcode: 854 523

Hennnie Keeris over Het kasteel van Alora

Het Arabisch kasteel van Álora bevindt zich in de Cerro de las Torres, in de gemeente Álora, regio Andalusië Spanje. Het kasteel biedt een adembenemend uitzicht op de vruchtbare Guadalhorce-vallei en het stadje Álora.
Het kasteel van Alora vind je in de categorieën Andalusië, Bergen, Bijzonder, Costa del Sol, Fotografie, Landschappen, Lucht, Pueblo (nederzetting), Sfeer (gevoel), Spanje, provincie Málaga en Álora.
Hennnie Keeris profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hennnie Keeris

Ik ben een fotograaf uit Eindhoven en leef gedeeltelijk in Andalusië, Spanje.
Ik heb als fotograaf ervaring opgedaan bij de Marine, Ministerie van Defensie en als freelance fotojournalist voor uiteenlopende kranten en tijdschriften.

Sinds ik voor 'n gedeelte van het jaar in Spanje woon, hou ik me bezig met het fotograferen van B&B's, vakantiewoningen en andere real estate projecten. In mijn vrije tijd wil ik graag de prachtige natuur en bijzondere plekjes van Andalusië vastleggen.

Alle werken van Hennnie Keeris


Waarom je kiest voor Het kasteel van Alora als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het kasteel van Alora van Hennnie Keeris

Koop de foto Het kasteel van Alora van Hennnie Keeris op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 854 523
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.