Het strand van Haukland

van Reinhard Pantke

- Werkcode: 713 270

Reinhard Pantke over Het strand van Haukland

Stranden in het noorden die lijken op Caribische stranden...
Het strand van Haukland vind je in de categorieën Fotografie, Haukland, Leknes, Lofoten, Noorwegen, Scandinavië, Stranden, Toerisme, Traumstrand, glasklar en nordisch.
Reinhard  Pantke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Reinhard Pantke

Globetrotter Reinhard Pantke (geb. 67) beleeft zijn reisbestemmingen eigenlijk alleen met fiets en rugzak. Naast fietstochten door Noorwegen (17 maal), Zweden, IJsland (3 maal), Schotland, Engeland, Nieuw-Zeeland (3 maal) en enkele Zuidzee-eilanden en de Canarische Eilanden, is hij ook in Canada en Alaska geweest. Tijdens deze tochten heeft hij de afgelopen jaren in totaal 170.000 km per fiets afgelegd. Naast artikelen in regionale en nationale kranten en tijdschriften, kalenders, boekbijdragen en tentoonstellingen, is Reinhard Pantke ook auteur van diverse geïllustreerde boeken over Noorwegen en Canada. In 2009 had de avonturier Canada al van west naar oost doorkruist. In de zomer van 2012 fietst Pantke van Vancouver naar Anchorage. Verdere tournees door Zuid-Amerika en Azië zijn gepland. In de zomer van 2014 fietst de globetrotter van Braunschweig naar Nordkapp.

Alle werken van Reinhard Pantke


Waarom je kiest voor Het strand van Haukland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het strand van Haukland van Reinhard Pantke

Koop de foto Het strand van Haukland van Reinhard Pantke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 713 270
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden