Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 6 uur geldig!

Historische kaart van Noord-Amerika

van World Maps

- Werkcode: 322 123

World Maps over Historische kaart van Noord-Amerika

Schilderkaart van het Noord-Amerikaanse continent, van Groenland in het noorden tot Panama in het zuiden. De kaart staat vol met tekeningen van gebouwen, monumenten en dieren in het wild. Langs de linker- en rechterkant zijn vignetafbeeldingen van belangrijke gebouwen en schilderachtige plekken in Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Guatemala, Honduras, Panama en Cuba. Daarnaast zijn er op de kaart kleine pictogrammen met de attracties van de landen: Groenland, IJsland, Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Guatemala, Honduras, Salvador, Nicaragua, Costa Rica, Panama. Geografische kenmerken zijn nationale grenzen, hoofdsteden, staten en provincies, grote steden, rivieren en andere grote watermassa's. De kaart is versierd met een rode, gele en zwarte kompasroos en een Art Deco geometrisch randontwerp. Reliëf picturaal getoond. Inclusief tekst.
Historische kaart van Noord-Amerika vind je in de categorieën Colorado (staat), Early world maps, Illustraties, Noord Amerika, Panama (land), Pictorial map, Rand McNally, Wereld- en landkaarten en 1944.
World Maps profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door World Maps

Historische wereldkaarten, creatieve wereldkaarten, wereldbollen, digitaal bewerkte wereldkaarten ... alle wereldkaarten.

Alle werken van World Maps


Waarom je kiest voor Historische kaart van Noord-Amerika op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Historische kaart van Noord-Amerika van World Maps

Koop de illustratie Historische kaart van Noord-Amerika van World Maps op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 322 123

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90,-81,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.