Hole in Cow

van Yvonne Smits

- Werkcode: 194243

Yvonne Smits over Hole in Cow

Surrealistische koe in een weiland met vlinders en een planeet op de achtergrond
Hole in Cow vind je in de categorieën , Digital Art, Flower Power, Fotografie, Grasland, Groen, Koeien, Planeet, Surrealisme, Vervreemding, Vlinders, Weiland en yvonne smits.
Yvonne Smits profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Yvonne Smits

Yvonne Smits is geboren in 1962. Haar eerste camera kreeg ze voor haar 6e verjaardag. Fotografie is een echte passie. Verscheidene van haar foto's zijn gepubliceerd in fotomagazines en reisgidsen in Nederland. In 2008 was één van haar foto's te zien op the Saatchi exhibition in Cannes tijdens de Sony World Photography Awards. Ook heeft ze diverse prijzen in de wacht gesleept bij fotowedstrijden en heeft diverse exposities gehouden. Op dit moment heeft ze een fulltime baan en is ze freelance fotograaf voor een Nederlands fotobureau . Ze maakt foto's van de meerst uiteenlopende onderwerpen in macro zwartwit en HDR.

Alle werken van Yvonne Smits


Waarom je kiest voor Hole in Cow op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hole in Cow van Yvonne Smits

Koop dit digital art werk Hole in Cow van Yvonne Smits als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 194243
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.