Holland Amerika Lijntjes

van Ton van Buuren

- Werkcode: 186 547

Ton van Buuren over Holland Amerika Lijntjes

Het lijnenspel van de zonneschermen van Hotel New York geeft de titel een dubbele lading. Vanaf hier vertrokken veel Nederlanders na de oorlog naar New York om in de Verenigde Staten een nieuw leven te beginnen.
Holland Amerika Lijntjes vind je in de categorieën Contemporary, Fotografie, Havenstad, Holland-Amerika Lijn, Hotel New York, Kop van Zuid, Lijn (meetkunde), Menselijke migratie, Modern, Rotterdam, Urban / Street en Zonnescherm.
Ton van Buuren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton van Buuren

Het scheelde niet veel of ik had mij nooit met fotografie ingelaten. Mijn eerste camera was een Kodak Instamatic, met de grootste parallaxfout die je maar kon wensen! Ik had dus altijd foto's van mensen zonder hoofd. Er gingen van die cassettes in met 12 of 24 foto's, zwart/wit (dat was goedkoper dan kleur!). Ik kreeg daarbij de goede raad zuinig met dit materiaal om te gaan. Een foto werd pas genomen als ik zeker wist dat het de moeite waard was. Later, toen ik een spiegelreflex camera had, werden dat dia's (inderdaad, goedkoper!). Die moeten ook in één keer goed zijn, je kunt niets achteraf aanpassen. Dat heeft mij wel geholpen in mijn ontwikkeling als fotograaf. Nu doe ik alles uiteraard digitaal en elke foto wordt bewerkt.
Ik heb ervaring als bruidsfotograaf, maak portretten van mens (en dier), in kleur en zwart/wit. Maar, omdat ik eigenlijk altijd een camera bij me heb, fotografeer ik alles wat ik de moeite waard vind. Ik ga graag met een opdrachtgever op avontuur, om bijvoorbeeld een klassieke auto te fotograferen. Of ik maak productfoto's van de sieraden van een edelsmid.

Alle werken van Ton van Buuren


Waarom je kiest voor Holland Amerika Lijntjes als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Holland Amerika Lijntjes van Ton van Buuren

Koop de foto Holland Amerika Lijntjes van Ton van Buuren op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 186 547
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden