Hollands Polderlandschap en zonsondergang

Hollands Polderlandschap en zonsondergang van Original Mostert Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Hollands Polderlandschap en zonsondergang van Original Mostert Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 493011
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Omschrijving

Het natuur- en recreatiegebied Broekpolder beslaat een kwart van het Vlaardings grondgebied. Hier kunt u wandelen, fietsen, spelen, paardrijden en watersporten. Verder vindt u hier allerlei sportverenigingen en de scouting. Vanuit de Broekpolder kunt u de rest van het Midden-Delflandgebied verkennen.

Het gebied is volop in ontwikkeling en is de laatste jaren veranderd van saai productiebos naar een gevarieerd gebied met hogere natuurwaarde en allerlei recreatieve voorzieningen.

Over Original Mostert Photography

Original Mostert Photography profielfotoFotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken