Hollands duinlandschap

Hollands duinlandschap van Original Mostert Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Hollands duinlandschap van Original Mostert Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 413585
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Omschrijving

Het Westduinpark vormt samen met de Bosjes van Poot een natuurgebied binnen de gemeentegrens van Den Haag. Samen beslaan ze 235 hectare. De twee parken worden gescheiden door de Nieboerweg, een verbindingsweg tussen Scheveningen en Den Haag-Zuidwest, waar ook tram 12 overheen rijdt. De haven van Scheveningen en het Afvoerkanaal bepalen de noordwestgrens, in het zuiden ligt de wijk Kijkduin. Verder ligt het Westduinpark tussen het strand en de stad: de Vogelwijk en Bohemen liggen ertegenaan, de wijk Duindorp wordt erdoor omsloten.

Over Original Mostert Photography

Original Mostert Photography profielfotoFotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken