Hollandse koeien Landelijk

Hollandse koeien Landelijk van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hollandse koeien Landelijk

van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Hollandse koeien Landelijk van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 372176
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
161 gratis verzending!

Omschrijving

Grappige leuke landelijk gekleurde Hollandse koeien
dit schilderij is verticaal geschilderd in drie vlakken waarin de koeienkoppen met zachte kleuren zijn geschilderd. Een modern hedendaags kunstwerk in pastelkleuren gecombineerd met hout groen en antiekblauw kleurenpalet. De koeien kijken je aandoenlijk en nieuwsgierig aan. Dit gezellige sfeervolle dierenschilderij is handig om in de lengte makkelijk in een hoek te plaatsen. En het is weer eens iets anders dan een horizontaal koeienschilderij .
Handgeschilderd en een creatieve invulling van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman .

Dit werk wordt aangeboden door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip profielfotoEven voorstellen: Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip geboren in 1963 te Oldenzaal.AutodidactAlles wat met creativiteit te maken had boeide mij van jongs af aan enorm.Na veel landelijk omzwervingen ben ik uiteindelijk met mijn mooie fijne gezin in de Achterhoek gaan wonen.Omringd door de prachtige rustige dorpse natuurlijke omgeving .Waar ik veel inspiratie kan zien ontdekken en kan omzetten en tot uiting kan brengen op het doek.Mijn Mir kunstwerken ontstaan vanuit passie die ik los laat op het doek .Veelal kleurrijk en geïnspireerd door dieren met soms wat toegevoegde humor zoals koeien die picknicken kippen die muziek maken . Waarbij veel variatie in verschillende stijlen en vormen herkenning is van mijn kunstwerken . Deze veelzijdigheid is iets wat ik omarm en wat bij mij hoort .Ik geef het dan ook volop de ruimte . Zo voor mezelf grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen op te zoeken en aan te gaan verschillende verftechnieken uit te proberen en hiermee aan het werk te gaan .Dit alles geeft me het vrije gevoel om te schilderen wat ik graag wil en doe dat dan ook met veel plezier .Ik geniet ervan om zowel abstract als figuratief te schilderen.Veelal vind ik mijn inspiratie in de natuur of vanuit de verbeelding.Ik hoop dat ik met mijn schilderkunst een warme ,gezellige sfeer kan toevoegen in de huislijke woonomgeving of ter inspiratie op de werkvloer . Kleurrijke groet,Kunstenares Mir

Alle werken