Hoofd van Buddha

Hoofd van Buddha van Marcel Derweduwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hoofd van Buddha van Marcel Derweduwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 61892
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Elk levend wezen heeft dezelfde wens - om gelukkig te zijn en lijden te voorkomen. Zelfs pasgeboren baby's, dieren en insecten hebben deze wens. Het is onze wens sinds de tijd zonder begin en het is bij ons de hele tijd, zelfs tijdens onze slaap. We besteden onze hele leven hard werken om te voldoen aan deze wensen.
Aangezien deze wereld evolueerde, hebben de mensen veel tijd en energie besteed aan het verbeteren externe omstandigheden in hun zoektocht naar geluk en een oplossing voor hun vele problemen. Wat is het resultaat?
In plaats van hun wensen wordt voldaan, is het menselijk lijden blijven stijgen terwijl de ervaring van geluk en vrede vermindert. Dit toont duidelijk aan dat we nodig hebben om een ??ware methode voor het verkrijgen van puur geluk en vrijheid van ellende vinden.
Als er iets misgaat in ons leven en we tegenkomen moeilijke situaties hebben we de neiging om de situatie zelf als probleem, maar in werkelijkheid wat problemen die we ervaren komt van de kant van de geest. Als we waren te reageren op moeilijke situaties met een positieve of een vredige geest zouden zij geen problemen voor ons, wij kunnen namelijk zelfs komen hen als uitdagingen of kansen voor groei en ontwikkeling beschouwen. Problemen ontstaan ??alleen als we reageren op problemen met een negatieve gemoedstoestand. Daarom, als we willen vrij zijn van problemen die we moeten leren om onze geest te beheersen.

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Derweduwen

Marcel Derweduwen profielfotoHallo ik ben Marcel uit Oost-Vlaanderen België en fotograferen is een heerlijke uitlaatklep. Hoewel ik vele soorten fotografie leuk vind ligt mijn voorkeur bij landschappen en dierenfotografie. Het liefste ga ik voor dag en dauw opstap met mijn camera. Mist, nevel of grondmist in combinatie met opkomende zon vind ik geweldig. Graag deel ik mijn mooiste werk met jullie.

Alle werken