Hotel New York in Rotterdam

van Michel van Kooten

- Werkcode: 187 996

Michel van Kooten over Hotel New York in Rotterdam

Foto van Hotel New York, het gebouw van de Holland-Amerika Lijn op de Wilhelminapier in Rotterdam. Tegenwoordig zit er een hotel in het pand op de Kop van Zuid. Het gebouw is op de foto weerspiegeld in een plas op de kade.
Hotel New York in Rotterdam vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Holland-Amerika Lijn, Hotel New York, Kop van Zuid, Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Wilhelminapier en mvkooten.
Michel van Kooten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michel van Kooten

Fotograaf uit Rotterdam met een ruime collectie foto's van Nederlandse natuur en landschappen zoals bossen, duinen, landgoederen, strand en zee. Ik bied ook foto's aan van Amsterdam, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Parijs, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Venetië. Ten slotte heb ik een grote collectie foto's van Madeira, Portugal. Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/MichelvanKootenPhotography of Twitter: @mvkooten

Alle werken van Michel van Kooten


Waarom je kiest voor Hotel New York in Rotterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hotel New York in Rotterdam van Michel van Kooten

Koop de foto Hotel New York in Rotterdam van Michel van Kooten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 187 996
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden