Huis in de hoge atlas

Huis in de hoge atlas van Wouter Seegers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Huis in de hoge atlas van Wouter Seegers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 102587

Huis in de hoge atlas van Wouter Seegers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Huis in de hoge atlas van Wouter Seegers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Op de bergen in het Atlasgebergte, nabij Marakech, zag ik dit gebouw staan. In deze setting met de bergen op de achtergrond kon ik het niet laten om hier een foto van te maken.
Het werk heet: ?Huis in de hoge atlas?, al ben ik niet zeker of het wel een huis is. In deze omgeving was ook een stuwmeer, dus het kan goed zijn dit gebouw hierbij hoort.
Om bij dit gebouw te komen hebben wij ongeveer drie uur in de bus gezeten en ongeveer een kwartier gelopen. Het meer wat een aantal meter verderop lag was de eerste bezienswaardigheid die we in deze tocht tegen kwamen. En terwijl iedereen een foto van het meer aan het maken was, draaide ik mij op en zag dit gebouw staan.

Over Wouter Seegers

Wouter Seegers profielfotoMijn naam is Wouter Seegers. Een amateurfotograaf uit het zuiden van het land. Over het algemeen hou ik mij bezig met Macro en sportfotografie. Maar eigenlijk ben ik van alle markten thuis en wil ik zoveel mogelijk dingen proberen. In het dagelijkse leven ben ik naast fotograaf ook voetballiefhebber en ben ik werkzaam in een groothandel. Hierdoor heb ik helaas niet iedere dag de tijd om mijzelf bezig te houden met fotografie, maar zodra ik hier de tijd voor heb ben ik op pad met mijn camera.

Alle werken