Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 6 uur geldig!

Huis van Hans en Grietje

van Marijke van Eijkeren

- Werkcode: 365 237

Marijke van Eijkeren over Huis van Hans en Grietje

Een sprookjesachtig huis met rood-witte luiken aan de doodlopende Hoeksedijk op het eiland van Schalkwijk bij de Lekdijk op de grens van Houten en Wijk bij Duurstede.
Huis van Hans en Grietje vind je in de categorieën Boerderij, Fotografie, Hoeksedijk, Houten, Huis (woning), Landschappen, Oeverwal, Rivierkleilandschap, Schalkwijk (Utrecht), Wonen, landelijk en vrijstaand.
Marijke van Eijkeren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Eijkeren

Het vroege ochtendlicht verandert de meest alledaagse omgeving in een magisch landschap. Die momenten vangen in beeld en anderen ervan mee laten genieten. Dat is mijn missie.Ik heb de vierjarige vakopleiding voor fotograaf gevolgd bij fotoschool Statief in Utrecht. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp landschapsfotografie. Mijn passie ligt bij natuur. Nederland heeft een prachtig, afwisselend landschap. Ik geniet ervan om buiten te zijn. Ik vind het een uitdaging om al dat moois vast te leggen in een sprekende foto. Wetenschappelijk is bewezen dat natuur goed is voor je gezondheid en geestelijk welzijn. Alleen al het kijken naar natuurfoto's maakt mensen creatiever en versnelt het genezingsproces.Neem ook eens een kijkje op mijn website https://www.nederlandhetlandschap.nl. The early morning light changes the most everyday surroundings in a magical landscape.

Alle werken van Marijke van Eijkeren


Waarom je kiest voor Huis van Hans en Grietje als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Huis van Hans en Grietje van Marijke van Eijkeren

Koop de foto Huis van Hans en Grietje van Marijke van Eijkeren op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365 237

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-185,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.