Hunebed in 't zonnetje gezet

van Xander Haenen

- Werkcode: 192 942

Xander Haenen over Hunebed in 't zonnetje gezet

Hunebed in 't zonnetje, na een flinke regenbui.
Hunebed in 't zonnetje gezet vind je in de categorieën B&W, Boerderij, Bomen, Drenthe, Fotografie, Graf, Hunebed, Landschappen, Lichtval, Nederland, Stilleven, Wolken, Zon, Zwart-wit en steen.
Xander Haenen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Xander Haenen

Al op vroege leeftijd liep ik rond met een camera in de hand. Spelen met sluitertijden e.d. was al aan de orde, maar meestal bleef het bij vakantiekiekjes. Pas jaren later of kort geleden, heb ik het fotograferen weer opgepakt.

Het verbaasd me altijd weer hoe mooi het Nederlandse landschap kan zijn. Prachtige luchten, de zee, het markermeer, Oostvaardersplassen, de Veluwe, oude gebouwen en nieuwe architectuur. Met mijn eigenwijze kijk wil ik deze beelden zo mooi mogelijk vastleggen.

Alle werken van Xander Haenen


Waarom je kiest voor Hunebed in 't zonnetje gezet als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hunebed in 't zonnetje gezet van Xander Haenen

Koop de foto Hunebed in 't zonnetje gezet van Xander Haenen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 192 942
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden