Hyperbolic Lizards

van Tis Veugen

- Werkcode: 940047

Tis Veugen over Hyperbolic Lizards

De hagedissen van M.C. Escher’s vlakverdeling nr. 56 vormen de basis voor de transformatie naar de Poincaré schijf. Escher gebruikte slechts 3 kleuren in plaats van de 6 kleuren hier.
Hyperbolic Lizards vind je in de categorieën Cirkel, Escher, Fractal, Geometry, Natuur en Weer, circlelimit, escherart, hagedis, hyperbolic, mcescher en tessellation.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Hyperbolic Lizards op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hyperbolic Lizards van Tis Veugen

Koop Hyperbolic Lizards van Tis Veugen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 940047
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
235 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.