I SEE YOU 2

van Marijke Mulder

- Werkcode: 806 257

Marijke Mulder over I SEE YOU 2

Een indringende blik in de vrolijk dansende menigte. Een blik van herkenning? Een beeld dat bijblijft. Een werk van Marijke Mulder.
I SEE YOU 2 vind je in de categorieën Blauw, Carnaval, Cobra (kunst), Expressionisme, Fauvisme, Feest, Mensen, Modern, Oranje, Pablo Picasso, Schilderijen, Vrouw en marijke-mulder.
Marijke Mulder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke Mulder

Ik teken, schilder, maak foto's. Ik combineer technieken en gebruik daarbij allerlei materiaal. Ik teken en schilder op doek, papier, hout, steen. Dat levert kleurig werk op, waarin figuren te zien zijn, mensen en dieren. Emoties vooral. Liefde, humor, verdriet, hoop, feest, blijdschap, eenzaamheid. Alles dat een mensenleven voor je in petto heeft. In bonte kleuren of in enkele zwarte lijnen.

Alle werken van Marijke Mulder


Waarom je kiest voor I SEE YOU 2 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

I SEE YOU 2 van Marijke Mulder

Koop dit schilderij I SEE YOU 2 van Marijke Mulder als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 806 257
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
169 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.