I Walk Alone

van Cho Tang

- Werkcode: 130 667

Cho Tang over I Walk Alone

Voor meer foto's, volg mij op facebook: https://www.facebook.com/chopen.nl
I Walk Alone vind je in de categorieën Contemporary, Den Haag, Eenzaamheid, Fotografie, Kust, Noordzee, Oceanen en zeeën, Pier, Scheveningen, Straat (verharde weg), Straatfotografie, Stranden, Urban / Street, Wandelen, Zuil (bouwkunde) en Zwart-wit.
Cho Tang profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cho Tang

In slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Alle werken van Cho Tang


Waarom je kiest voor I Walk Alone als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

I Walk Alone van Cho Tang

Koop de foto I Walk Alone van Cho Tang op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 130 667
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden