I Will Grow On

I Will Grow On van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

I Will Grow On

van Jesper Krijgsman

I Will Grow On van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 348134

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 113 gratis verzending!

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 125 cm x 180 cm — 2018

Zelfs met een grote afstand tussen ons, herinneringen aan onze tijd samen zullen bloeien en hun eigen leven leiden. Een ziel leeft voort. Zelfs in het hiernamaals, kunnen we tot nieuws leiden. Want nieuw leven vindt altijd een manier.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Klantfoto's: I Will Grow On van Jesper Krijgsman

Klantfoto: I Will Grow On van Jesper Krijgsman, op staal
Klantfoto: I Will Grow On van Jesper Krijgsman, op canvas