I escape, one way or another

van Bob Daalder

- Werkcode: 385 352

Bob Daalder over I escape, one way or another

"Reality doesn't impress me. I only believe in intoxication, in ecstasy, and when ordinary life shackles me, I escape, one way or another. No more walls."
- Anaïs Nin, Incest: From a Journal of Love
I escape, one way or another vind je in de categorieën Abstract, Alleen op de wereld, Fotografie, Kunst, Kust, Noordzee, Oceanen en zeeën, Rust, Texel, Waddeneilanden en waddenzee, Zand, Zen en Zomer.
Bob Daalder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bob Daalder

Ongeveer 12 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken van Bob Daalder


Meer weten over Bob Daalder?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor I escape, one way or another op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

I escape, one way or another van Bob Daalder

Koop de foto I escape, one way or another van Bob Daalder op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 385 352
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden