IJsvogel reflectie

IJsvogel reflectie van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • IJsvogel reflectie van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 209990

IJsvogel reflectie van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
IJsvogel reflectie van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Hij is nog maar net wakker deze ijsvogelman, maar er wacht hem weer een drukke dag. In een holte in de oever aan het einde van een zelf gegraven gang wachten 6 hongerige jonge ijsvogels op een ontbijt, welke bestaat uit vers te vangen vis. Hij kan dus maar heel even bekomen van de nacht en zal zijn best gaan doen de hongerige snavels weer te voeden.

Al een tijdje volg ik dit ijsvogelkoppel en omdat het elzetakje in de beek zo mooi is, heb ik een statief permanent in de beek gezet, zodat ik elke ochtend hetzelfde standpunt heb. Het licht verandert per minuut, van zacht pastel tot sprookjesachtig.

De volle 36 megapixels zijn bewaard gebleven voor een afdruk op elk gewenst formaat.

Over IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites ( https://www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessant gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800, D850 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal.

Alle werken