IJsvogel

IJsvogel van Peter Bartelings

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 275197

IJsvogel van Peter Bartelings

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

IJsvogel gespot in Amsterdam. Doordat het in de winter in Nederland haast niet meer vriest gedijt de ijsvogel steeds beter.

Over Peter Bartelings

Fotograferen doe ik al tientallen jaren. Na een carrière in het informatie- en kennismanagement ben ik in 2016 met pensioen gegaan en wijd me sindsdien met nog meer passie aan het fotograferen. Mijn stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat vooral aan mijn (hoofd)collectie stadsgezichten een serene uitstraling geeft. Ook natuurfotografie krijgt mijn aandacht. Denk daarbij aan vogels, bloemen, landschappen. Van mijn foto's zijn doorgaans diverse versies beschikbaar: kleur-, zwart-wit, of zwart-wit met één kleur, of een digitaal bewerkt exemplaar. Ik stel hoge eisen aan mijn producten, zoals compositie, hoge resolutie (pixeldichtheid) en vrij van ruis. Daarom zijn naar ik meen mijn foto's een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. Omdat ik in één van de mooiste steden van Nederland woon, zal u vooral foto's van Amsterdam in mijn collectie aantreffen. Ik ben beschikbaar voor kleinschalige projecten, bijvoorbeeld voor het maken van foto's van uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet etc. Een verrassend cadeau voor een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris, of natuurlijk voor uzelf. Naast fotografie doe ik ook aan webontwerp- en bouw.

Alle werken