IJsvorming op de Golfbrekers bij Marken

van Marco Schep

- Werkcode: 354 574

Marco Schep over IJsvorming op de Golfbrekers bij Marken

Het is de laatste dag waarschijnlijk dat het een heldere winterochtend is, Hierom ben ik naar Marken gegaan aan het Markermeer, om te kijken hoe het ijs er bij zou liggen. Nadat ik bij zonsopgang bij het Paard van Marken ben geweest, ben ik ondanks de zeer koude oostenwind naar de golfbrekers gelopen. Met op de foto de golfbrekers begroeid met ijs met er omheen gebroken ijsschotsen.
IJsvorming op de Golfbrekers bij Marken vind je in de categorieën De Oostenwind, Fotografie, Golfbreker, IJs, Marken (Waterland), Markermeer, Ochtend en Winter.
Marco Schep profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marco Schep

Ik ben een levensgenieter, die veel op pad is. Ik zie dingen die andere mensen vaak niet zien. Anderen wil ik hier deelgenoot van maken. Ik probeer dan ook de dingen zo goed mogelijk vast te leggen en dit met jullie te delen

Alle werken van Marco Schep


Waarom je kiest voor IJsvorming op de Golfbrekers bij Marken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvorming op de Golfbrekers bij Marken van Marco Schep

Koop de foto IJsvorming op de Golfbrekers bij Marken van Marco Schep op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 354 574
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.