Shop nu met 10% korting Nog 15 uur geldig!


Lucienne van Leijen over Imagine

Portret van een vrouw.
Acryl op papier (A4 formaat)

De periode waarin we nu leven is heftig. Zo heftig dat het soms lastig is ermee om te gaan. Voor mij is dat in ieder geval zo. Het lied Imagine van Lennon komt weer vaak op in gedachten.
You may say I am a dreamer. But I am not the only one...
Imagine vind je in de categorieën Art deco, Boho, Groen, Groenogen, Kunst, Mensen, Modern, Portret, Schilderijen, Theo-Bert Pot en Vrouw.
Lucienne van Leijen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lucienne van Leijen

Het maken van vrouwenportretten heb ik mijn hele leven gedaan. Het moet gewoon gebeuren. Alle emoties, ervaring, verwerking, inspiratie en verwondering krijgt bij mij vorm via portretten van vrouwen. Schilderijen, tekeningen, prints, mixed media, digitaal werk, alles kan voorkomen. Ik heb mijn eigen onderneming: KunstZinnigeOplossingen. Naast het zelf kunst maken, geef ik creatieve lessen en workshops.

Alle werken van Lucienne van Leijen


Meer weten over Lucienne van Leijen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Imagine 5 / 5 (1 beoordeling)

Ellen
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Fijne en snelle communicatie!
Recent 2 werken bij WADM gekocht. Na bestelling van het 1e werk wilde ik toch nog iets wijzigen aan mijn bestelling. Gelukkig kon dit na telefonisch contact nog worden aangepast. Ik heb telefonisch en digitaal contact gehad met verschillende medewerkers en allemaal zijn ze even aardig en behulpzaam. Na bestelling van mij 2e werk kwam ik erachter dat ik 10% korting had kunnen krijgen. Een mailtje met de vraag of dit alsnog kon worden verrekend was voldoende om alsnog van de korting te profiteren. De werken zijn zorgvuldig verpakt ontvangen en ik ben er super blij mee!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Imagine op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Imagine van Lucienne van Leijen

Koop dit schilderij Imagine van Lucienne van Leijen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 853302

Shop nu met 10% korting
Nog 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144 130 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.