Immersion

Immersion van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Immersion

van Jesper Krijgsman

Immersion van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 295546

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128 116 gratis verzending!

Omschrijving

Mijn werk begint een eigen leven te leiden tijdens het creative proces wanneer ik mijzelf niet meer beschouw als een toeschouwer die de elementen op hun plek zet, maar wanneer ik mij overgeef en mijn verstand laat onderdompelen aan de fictieve wereld om mij heen. Het ervaren van deze mystieke wereld wordt een werkelijkheid. Een plek om te ontsnappen.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken