In de schaduw van de olijfboom

van Montepuro

- Werkcode: 914357

Montepuro over In de schaduw van de olijfboom

Lichte stemming in de schaduw van een olijfboom. Er is een kleine grot onder de sterke wortels van de boom. Mediterraan zonlicht schijnt vanachter de boomstam naar buiten. In het agrarische achterland van de provincie Alicante zijn er traditionele velden, oude bomen en idyllische plekjes te ontdekken.
In de schaduw van de olijfboom vind je in de categorieën Alicante (stad), Boerderij, Bomen, Fotografie, Lichtval, Middellandse Zeegebied, Olijf, Olijfolie, Sonnenstrahlung, Spanje, Traditie, Vitalität en Wortel (plant).
Montepuro profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Montepuro

Mediterrane kleuren, zee en tijdloze berglandschappen. Mijn activiteiten onder de naam Montepuro zijn gewijd aan de fotografie en de bergen van de Costa Blanca in Spanje. Geïnspireerd door lange wandelingen in het bergachtige achterland van de provincie Alicante en aan de Middellandse-Zeekust, heb ik mij gespecialiseerd in landschapsmotieven. Wanneer ik met mijn camera op afgelegen paden ben en mijn ogen in de verte laat dwalen, is het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid alomtegenwoordig. Heel graag zou ik wat van dit enthousiasme binnen de vier muren willen brengen.

Alle werken van Montepuro


Waarom je kiest voor In de schaduw van de olijfboom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

In de schaduw van de olijfboom van Montepuro

Koop de foto In de schaduw van de olijfboom van Montepuro op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 914357
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.