Indrukwekkend en schitterend Luipaard

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 381 477

Original Mostert Photography over Indrukwekkend en schitterend Luipaard

Foto gemaakt in Okavango Delta & Moremi National Park in Botswana. De luipaard (Panthera pardus), ook wel panter genoemd, is een roofdier uit de familie der katachtigen (Felidae) dat veel voorkomt in een groot deel van Afrika en Azië. Het is de algemeenste grote katachtige.
Indrukwekkend en schitterend Luipaard vind je in de categorieën Afbeelding, Afrika, Digitale Kunst, Fotografie, Jacht (activiteit), Portret, Roofdieren, Tijgers, Cheetahs en meer, Wachtkamer, Wildernis (natuur), Wildernisgebied, Wildlifefotografie en hunter.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Indrukwekkend en schitterend Luipaard als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Indrukwekkend en schitterend Luipaard van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Indrukwekkend en schitterend Luipaard van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381 477
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden