Insectenhotel

Insectenhotel van Michiel Leegerstee

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 45153

Insectenhotel van Michiel Leegerstee

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een herberg voor solitaire metselbijen en lieveheersbeestjes. In ons land komen er vele soorten van solitaire bijen voor die de bloemen in onze tuinen bestuiven. Zo zijn er de zijdebijen, groefbijen, zandbijen, metselbijen, behangersbijen,...
In de holle buisjes kunnen de verschillende soorten solitaire bijen nestelen en er hun eitjes in leggen. Na het afzetten van een eitje en eiwitrijk voedsel voor de larven zullen ze de opening van het buisje dichtmaken met een soort van zelfgemaakt hars waar de ontpopte larven zich later doorheen bijten.
Gefotografeerd in de IVN-bostuin Almere

Over Michiel Leegerstee

Michiel heeft een brede belangstelling op het gebied van fotografie en is constant op zoek naar een beter en/of mooier plaatje door verdieping in de techniek, het onderwerp en de ontdekkingstocht naar nieuwe uitdagingen. Een grote passie is Natuurfotografie, dit sluit aan bij zijn opleiding voor erkend IVN Natuurgids

In het voorjaar ligt de nadruk op Macro + WildLife o.a. in de Oostvaardersplassen. In de overige seizoenen krijgen landschap- en evenementenfotografie meer aandacht.

Alle werken