Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 6 uur geldig!

Insectenhotel

van Smeenk Fotografie

- Werkcode: 980 849

Smeenk Fotografie over Insectenhotel

Insectenhotel met een als gasten een spinnetje en een mannetje van de gehoornde metselbij

De gehoornde metselbij is relatief groot (10 tot 15 mm) en vanwege de sterke beharing lijkt ze nog groter. De vrouwtjes hebben zwarte beharing op de kop en het borststuk en fel oranje-rode beharing op het achterlijf. De mannetjes zien er hetzelfde uit, maar zijn herkenbaar aan de witte haren op de kop die bij de vrouwtjes ontbreekt. Ze zijn meestal kleiner van omvang en hebben antennes die langer zijn dan die van het vrouwtje. Vrouwtjes kunnen worden verward met de steenhommel. Op de buikzijde van het achterlijf van het vrouwtje staan rijen met lange haren. Dit wordt de buikschuier genoemd. In deze buikschuier wordt het verzamelde stuifmeel van de bloemen naar het nest getransporteerd. Anders dan bij honingbijen en hommels hebben gehoornde metselbijen dus geen stuifmeelkorfjes aan de achterpoten. De vrouwtjes hebben twee gebogen hoorntjes op hun kop, vandaar de naam van de soort.
Insectenhotel vind je in de categorieën Bamboe, Bijen, Fotografie, Gehoornde metselbij, Hotel, Insecten, Insectenhotel, Metselbijen, Natuur en Weer, Spinnenweb, Tuin en Zwart-wit.
Smeenk Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Smeenk Fotografie

Ik ben Geralde de Vries-Smeenk! Moeder, fotografe, creatief en pure passie voor foto's. Het leuke van mijn werk is dat geen enkele opdracht het zelfde is. Kwaliteit, creatief, voorbereid en uitwerken in persoonlijk beeld.

Alle werken van Smeenk Fotografie


Waarom je kiest voor Insectenhotel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Insectenhotel van Smeenk Fotografie

Koop de foto Insectenhotel van Smeenk Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 980 849

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-96,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.