Into the Woods

Into the Woods van Mark Isarin

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 179640

Into the Woods van Mark Isarin

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
198 gratis verzending!
Into the Woods van Mark Isarin

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Over Mark Isarin

Mark Isarin profielfotoMijn manier van werken is doordrenkt met passie. Passie voor fotografie, passie voor de mensen die ik mag fotograferen, passie voor de mensen met wie ik samenwerk en aan wie ik cursus geef. Op een andere manier zou ik het niet kunnen en willen doen.

In 2005 ben ik gestart als zelfstandig fotograaf. Ik volgde een kunst- en ontwerp opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den-Haag.
Ik ben dus een gepassioneerd fotograaf van mensen. Het is voor mij ieder keer opnieuw een fantastische uitdaging om mensen te fotograferen zoals ze werkelijk zijn en wil ze graag respectvol en integer fotograferen. Beelden waar iemand trots van kan zeggen: ?Kijk, dat ben ik!?
Verder maak ik graag vrij werk met een kunstzinnige twist. Mijn specialisatie ligt dan ook in portretfotografie en reportages, gecombineerd met Fine-Art beelden.

Gereedschap...
Apparatuur is leuk, visie veel beter!
Ik gebruik mijn camera?s als een stuk gereedschap om te maken wat ik in mijn hoofd al zie. Dat betekent dat voor mij visie op fotografie veel belangrijker is dan apparatuur. Ik zal je dus nooit (lang) vermoeien met cijfertjes, instellingen en de specificaties van het fantastische gereedschap waarmee ik mag werken. Veel belangrijker vind ik dat ik met mijn beelden een verhaal, jouw verhaal kan vertellen.

Alle werken