Italiaans restaurant

van Mark Bolijn

- Werkcode: 485425

Mark Bolijn over Italiaans restaurant

Prachtig gedekte tafel in een restaurant in Italië. Wel gereserveerd....
Italiaans restaurant vind je in de categorieën Cafés / Restaurants, Diner (restaurant), Drinken, Eettafel, Food, Fotografie, Italië, Middagmaaltijd, Stoel, Tafel (meubilair) en Wijnglas.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Italiaans restaurant op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Italiaans restaurant van Mark Bolijn

Koop de foto Italiaans restaurant van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 485425
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.