Je suis a Paris

van Herman van Belkom

- Werkcode: 346 614

Herman van Belkom over Je suis a Paris

Een vervreemdende kijk op een grootse stad. Beetje gek maar erg diep en kleurrijk werk dat met veel aandacht is gecomponeerd. Bloemen, luchten en natuurlijk Parijs.
De vliegende wezentjes zijn zo prachtig gedetailleerd dat je er blij van wordt.
Je suis a Paris vind je in de categorieën Bloemen, Collage, Digitale Kunst, Fotografie, Illustraties, Kleuren, Kolibries, Landschappen, Lucht, Parijs, Popart, Schilderijen en Surrealisme.
Herman van Belkom profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Herman van Belkom

Aha Collective / Herman van Belkom heeft een passie voor fotograferen, verzamelen van grafiek, stempels, structuren etc. Herman maakt na het ervaren van een stad, evenement etc. een nieuwe skyline en zet deze om in prachtige collages op groot formaat.

De werken hebben lef, zijn fris en diep. Elke dag opnieuw zie je nieuwe dingen in de prachtige, surrealistische landschappen van AHA Collective.

Alle werken van Herman van Belkom


Waarom je kiest voor Je suis a Paris als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Je suis a Paris van Herman van Belkom

Koop de illustratie Je suis a Paris van Herman van Belkom op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 346 614
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden