Jenevermuseum Schiedam

van Kok and Kok

- Werkcode: 410 511

Kok and Kok over Jenevermuseum Schiedam

Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam bevindt zich sinds 1996 in een voormalige moutwijnbranderij en distilleerderij, aan de Lange Haven 74-76 in Schiedam. De stad is bekend als jeneverhoofdstad van de wereld, maar ook vanwege zijn molens en het mooie historische centrum. Het museum ligt aan de haven, waar prachtige oude boten zijn aangemeerd.
Jenevermuseum Schiedam vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Gracht, Havens, Jenever, Jenevermuseum (Schiedam), Kokandkok, Lange Haven, Schiedam, Steden, Water en Zeilschip.
Kok and Kok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kok and Kok

Lida Bruinen en Cor Kok zijn een echtpaar en vormen een duo dat samen een camera deelt. Door hun verschillende interesses staat er een breed scala van werk in deze shop.

Alle werken van Kok and Kok


Waarom je kiest voor Jenevermuseum Schiedam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Jenevermuseum Schiedam van Kok and Kok

Koop de foto Jenevermuseum Schiedam van Kok and Kok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 410 511
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden