Jesus is watching you

van Eus Driessen

- Werkcode: 71 970

Eus Driessen over Jesus is watching you

In een verlaten huis stond dit beeld. Het huis was verlaten na de enige bewoner overleed en niemand meer naar het huis omkeek en jaren onbewoond was. Daardoor is het huis in verval geraakt en begon de natuur langzaam het huis terug te nemen. Vlak na het bezoek aan dit huis hebben kraker hun intrek genomen en alle glorie was snel verdwenen.
Jesus is watching you vind je in de categorieën Beeld (krant), Fotografie, High dynamic range, Huis (woning), Religie, Verlaten plekken, Zwart-wit en verval.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Jesus is watching you als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Jesus is watching you van Eus Driessen

Koop de foto Jesus is watching you van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 71 970
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden