Johann Strauss

van Helia Tayebi Art

- Werkcode: 583 297

Helia Tayebi Art over Johann Strauss

Portret van de Oostenrijkse meester van de wals, Johann Strauss Jr. (1825-1899). Het origineel is gemaakt met pastelkrijt en inkt op gekleurd kartonpapier, gebaseerd op een zwart-wit foto.
Johann Strauss vind je in de categorieën Componist, Expressionisme, Illustraties, Johann Strauss jr., Klassieke muziek, Portret en Wals (muziek).
Helia Tayebi Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Helia Tayebi Art

Mijn naam is Helia Tayebi, woonachtig in het prachtige historische Delft. Altijd geprikkeld en geïnspireerd door schoonheid en dit als grootste drijfveer om beeldende kunst te maken. Mensen fascineren me daarbij het meest, wat resulteert in het genre van mijn werk: portretten. Daarbij maak ik gebruik van bestaande of eigen foto's. Mijn stijl zou ik omschrijven als expressief en modern, maar toch met klassieke elementen. Ik werk met diverse materialen als pastelkrijt, inkt, stift, olieverf en acrylverf.

Naast werken vanuit mijn eigen inspiratie, werk ik ook met veel plezier in opdracht. Daarbij houd ik, binnen mijn eigen stijl, rekening met de specifieke wensen en smaak van de opdrachtgever.

Alle werken van Helia Tayebi Art


Waarom je kiest voor Johann Strauss op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Johann Strauss van Helia Tayebi Art

Koop de illustratie Johann Strauss van Helia Tayebi Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 583 297
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden